POLICIES

COVID-19 *oppdatert 15.02.2022

NY COVID-RELATER AVBESTILLINGS-POLICY 

Vi har i det siste fått en del avbestillinger i siste liten pga COVID-19. Selv om dette er forståelig og vi prøver å være fleksible, er vi fremdeles en bedrift med ansatte som mister inntekt når vi ikke har tid til å fylle disse timene igjen. 

Nå som ting er mer tilbake til normalen gjeninnfører vi 24t avbestillingsfrist. Har du nettopp fått positiv test må du sende oss legeerklæring eller bildebevis. Vi godtar e-poster som er sendt utenom våre åpningstider, så med en gang du merker symptomer, send oss en e-post.

Det finnes naturligvis unntak basert på situasjonen, men vi ber dere om å respektere tiden vår. Takk for forståelsen. 

BOOKING

Vi sender ordrebekreftelse via e-post og påminnelse om behandling via tlf.

Brow Rehab har en 24 timers avbestillingsregel. Hvis du ønsker å avbestille eller endre bestillingen din, må det gjøres 24 timer i forveien via e-post, telefon eller avbestillingslenken nederst i bekreftelses-e-posten. Dersom avbestillingen ikke gjøres 24 timer før, vil kunden betale for timen i sin helhet. Vi godtar ikke avbestillinger via sosiale medier, tekstmelding eller talepost. Hvis du ikke kan nå oss via telefon, må du sende en e-post. Du vil få en bekreftelse om avbestilling dersom det gjøres via e-post eller avbestillingslenken. Får du ikke bekreftelse på dette, kontakt oss for sikkerhets skyld. 

 

Ved sykdom under vår 24 timers avbestillingsperiode, ser vi bort fra avtalen hvis vi mottar en legeerklæring. Du er selv ansvarlig for å skrive riktig e-post adresse og telefonnummer i nettbookingen. Dersom du ikke mottar en bekreftelse på e-post etter å ha booket online, vennligst sjekk søppelpost  eller send oss en e-post.

 

Aldersgrense

Du må være minst 16 år gammel for å booke en time. Dersom du er yngre enn 16 og ønsker å booke en time må en forelder/foresatt godkjenne via e-post, tlf eller oppmøte ved timen din.

Forsinkelse

Brow Rehab Salons har en 10-minutters ankomst plikt. Hvis du er mer enn 10 minutter forsinket, må du varsle oss enten via e-post eller telefon. Vi godtar ikke varsler via sosiale medier, tekst eller talepost. Hvis du ikke kan nå oss via telefon, må du sende en e-post. Hvis du ankommer senere enn 10 minutter til avtalen, blir stylisten forhindret fra oppfylle en fullkommen avtale og kan kun jobbe med den gjenværende tidsrammen. Du bli belastet for hele avtalen.